Tandplejer søges til Brande

 

Visionen bag dinTANDLÆGE Brande er at sikre, at vores patienter har egne, sunde tænder hele livet.

Hos dinTANDLÆGE Brande dyrker vi sammenholdet, løfter i flok og er gode til at hjælpe hinanden. Vi har et godt og sundt arbejdsmiljø og vi vægter arbejdsglæde højt. Udover den årlig MUS-samtale afholder vi løbende trivselssamtaler.

Hos os har du mulighed for at udvikle dig i et solidt fagligt og velfunderet miljø. Du vil blive set og hørt og få medbestemmelse og ansvar.

Relevant efteruddannelse er en selvfølge for fortsat udvikling og er et naturligt element hos os. Derfor er hele klinikken sammen på kursus 2 gange årligt. Uddannelsesprogrammet er bygget op af en lang række emner som tandpleje, klinikdrift, kommunikation og kundepleje. På den måde sikrer vi løbende faglig og personlig udvikling for alle medarbejdere.

Vi har brug for en tandplejer, som har lyst til at være en del af et godt tandplejeteam. Vi er 5 tandlæger, 2 tandplejere (hvoraf du er den ene), 6 klinikassistenter, 1 KA-elev samt 1 receptionist og 1 klinikkoordinator.

Du kommer til at arbejde med undersøgelser, PA-behandling, behandlingsplanlægning og du vil indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige behandlerteam.

Vi ligger tæt på stationen og der er fri parkering, hvis du er i bil. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Samtaler holdes løbende.

Antal timer: 30-37 t/uge. Mulighed for en ugentlig fridag

Tiltrædelse: snarest muligt

Hvis dette har vakt din interesse, så hører vi meget gerne fra dig.

Udfyld formularen nedenfor, vedhæft din ansøgning, cv og evt. fotot af dig selv og send det til os.

Vi er medlem af dinTANDLÆGE og tilbyder herigennem bl.a.:

  • efteruddannelsesprogram
  • faglige aktiviteter
  • sundhedsforsikring

dinTANDLÆGE er en demokratisk sammenslutning af privatejede og uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed. www.dintandlæge-erhverv.dk

 

Firma
dinTANDLÆGE Brande
Stillingsbetegnelse
Tandplejer
Arbejdssted
Torvegade 8, 7330 Brande Brande
Ansøgningsfrist
Snarest muligt