Hvad mener vores patienter?

Mange af vores patienter er kommet hos os i mange år. Det er vi stolte af, men også ydmyge overfor – det forpligter nemlig.

Fortæl andre om os

Da flere nye patienter kommer hos os fordi de er blevet anbefalet os, vil vi gerne udbrede kendskabet til klinikken endnu mere. Så kom ind på Facebook og fortæl andre om dinTANDLÆGE Brande. Du kan give din mening til kende i stjerner, men vi vil altid gerne have et par ord med på vejen.

Gå til vores Facebook her

Din mening er vigtig for os

Da et af vores mål er at blive bedre, vil vi gerne høre vores kunders mening. Derfor udfører vi med mellemrum en patienttilfredshedsundersøgelse.

Den seneste undersøgelse gennemførte vi i efteråret 2017. Den viste, at vores patienter er meget tilfredse med vores behandlinger, personalet og klinikken.

Det er vigtig for os at kende din holdning til behandlingerne og servicen her på klinikken, så vi kan blive ved med at give dig en både tryg og professionel oplevelse, hver gang du kommer på klinkken.

Se undersøgelsen her

Patient-udtalelse

“Det er et rart sted at komme, også selv om jeg ikke er så "vild" med at gå til tandlægen. I er altid søde til at informere løbende, hvilket gør det trygt.”

Patient, dinTANDLÆGE Brande

Patient-udtalelse

“Profesionelle og flinke til at berolige en som mig, der har en smule tandlægeskræk. Jeg har absolut ikke fortrudt, at jeg har skiftet tandlæge.

Patient, dinTANDLÆGE Brande

Patient-udtalelse

“Personalet er særdeles kvalificeret, venligt og imødekommende. Det er rart at blive budt velkommen som et menneske, og ikke bare som en der skal køres gennem en behandling som et betalingsobjekt.”

Patient, dinTANDLÆGE Brande

Patient-udtalelse

“Man bliver mødt med et smil, som gør, at man føler sig velkommen. Behandleren giver sig god tid til, at forklare spørgsmål. Kommer med råd og vejledning. Man slapper af, når man kan mærke, at behandleren er der for dig.”

Patient, dinTANDLÆGE Brande

Medarbejderne

Vi er et engageret team, der vil gøre vores bedste for dig og dine tænder.

Mød os

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her.

Bestil tid