Lider du af tandlægeskræk?

Tandlægeskræk er ikke noget, som du skal være flov over. Hos dinTANDLÆGE kan du være sikker på, at du altid bliver taget alvorligt – ligegyldigt om dit besøg handler om tandpine, huller i tænderne eller noget helt tredje.

Du er ikke alene med din tandlægeskræk

Det er afgørende for os, at du føler dig godt behandlet og føler, at vi tager hånd om dig – fordi det er ikke flovt at være bange for at gå til tandlægen eller lide af tandlægeskræk. Det er der nemlig mange, der er. Vi er her for at hjælpe dig, og du er selvfølgelig altid velkommen til at tage en ledsager med. Vores klinikker har alle tandlæger med speciale i tandlægeskræk, og vi ved derfor helt præcist, hvordan vi hjælper dig på den bedste måde, så du føler dig tryg.

 

Vi taler om dine behov først

Vores vigtigste opgave er, at du føler dig tryg, når du sætter dig i tandlægestolen os. Under dit første besøg aftaler vi derfor i fælleskab, hvad der skal ske i den videre proces.

Hvis du har mod på at ringe til os og aftale en tid, lover vi dig, at vores tandlæger udelukkende snakker med dig og kigger på dine tænder. Vi borer ikke eller udfører anden behandling under dit første besøg medmindre du ønsker det.

Andre behandlinger

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her. Vi glæder os til at se dig.

Bestil tid

Medarbejderne

Vi er et engageret team, der vil gøre vores bedste for dig og dine tænder
Mød os