Vi er en Demensvenlig tandklinik

At være Demensvenlig tandklinik er kendetegnet ved, at vi skærper vores opmærksomhed på, hvordan vi som personale kan give en håndsrækning til mennesker med demens. Det handler om at udvise forståelse og tage udgangspunkt i den enkeltes oplevelser og se mennesket bag sygdommen.

Lidt OM DEMENS

I Danmark lever omkring 85.000 mennesker med en demenssygdom. Når man lever med demens har man på samme måde som alle andre behov for behandling og pleje af tænderne.

Desværre mangler mange mennesker viden om demens, og der kan derfor til tider opstå små misforståelser, som kan udvikle sig til uhensigtsmæssige oplevelser – både for personen med demens og dem omkring vedkommende. Det er derfor vigtigt at skabe trygge rammer omkring tandlægebesøget, så det kan blive en god oplevelse for både personen med demens, de resterende patienter og personalet.

 

Vi giver en ekstra hånd til demensramte, der kommer på klinikken

  • Før den AFTALTE tid tager vi kontakt til patienten, da det sommetider kan være svært at huske aftaler og have et overblik over tid og datoer i kalenderen.
  • Når patienten kommer på klinikken, byder vi velkommen med smil og imødekommenhed, så patienten føler sig taget godt imod af personalet.
  • Når patienten sidder i tandlægestolen, tager vi os god tid til at forklare, hvad der foregår under hele behandlingen.
  • Hvis der under behandlingen opstår behov for et lille pusterum, viser vi hensyn og tager en kort pause.

  • Når behandlingen er afsluttet, følger vi patienter ud i receptionen og får sagt ordentligt farvel og på gensyn.

medarbejderne

Vi er et engageret team, der vil gøre vores bedste for dig og dine tænder.

Mød os

Kontakt klinikken

Har du spørgsmål til dit besøg hos os, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Kontakt os